Första natten i nya husbilen

Jag frågar Thomas om han larmat innan han somnar och det hade han minsann. Kl.01.00 vaknar jag direkt av att det tjuter så det skär i öronen men Thomas hör inget utan sover gott vidare. Inbrott? Jag skakar på min man så han vaknar medan jag sliter åt mig bilnyckel och trycker av och på larmet hela tiden utan att det slutar. Han far upp och sliter på sig lite kläder och rusar yrvaket ut för att ta fast de djävlarna. När han öppnar bodelsdörren tjuter det ännu högre. Det var inte vårt utan golfklubbens larm som gått. Efter att det tystnat och Securitas varit på besök kunde vi pusta ut och somna om igen. Några tjuvar såg vi inte.


En reaktion på ”Första natten i nya husbilen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s