Vad är det nu då?

För att överhuvudtaget kunna använda husbilen var vi tvungna att åka till en verkstad. Vi hann inte så långt innan bilen stendog och vi fick ringa efter en bärgningsbil. Han kunde inte komma förrän han fick tag i en assisterande skyddsbil som skulle stå mitt i ena körfältet på motorvägen för att bärgaren skulle kunna arbeta riskfritt. I över en timma satt vi och väntade innan de kom. Vi blev nästan sjösjuka av allt gungande när framför allt långtradarna blåste förbi. Väldigt obehagligt att sitta så och det kändes som vi drogs med i vinddraget. Efter att vi blev bogserade och fått erforderlig hjälp är bilen nu körklar igen.


2 reaktioner på ”Vad är det nu då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s