Skulle bara känna med tårna om vattnet var kallt…

Resan hemåt fortsatte ner mot Mariestad. Vid Torsöbron hittade vi ett underbart ställe där vi stod ett par dagar. Bada kunde vi göra hur mycket som helst med bara ett par meter till badbryggan.

Ännu en fantastisk sensommardag lider mot sitt slut
Ensamma på ställplatsen Läckö gk. Golfbanan var i perfekt skick och mycket trevlig att spela.
En liten tur till Läckö slott fick det bli också.
Vi tog in på Kronocampingen i Lidköping som vi tyckte levde upp till sina fem stjärnor. Efter vanlig golf var det trevligt att spela några rundor minigolf också.
Historiska Garströms konditori, ett av de äldsta i landet med anor från 1857 är ett måste att besöka i Lidköping.
Underbart att se att interiören är så välbevarad från förrförra seklet.
Det går nog inte att gå in här utan att ta en fika, oj vad gott det var.
Nu är det dags att röra på fläsket igen så vi uppsöker den fjärde skulpturparken för i år. Detta är från Restad Gård, Vänersborg.
Av alla olika skulpturer blev denna favoriten. Jag förstår bara inte hur det är gjort, att inte ”dockan” blir hängande upp och ner då linan svajade en del. (Det fanns inget som fäste hennes balansstång med marken.)
Åskan mullrar på avstånd, det drar ihop sig till sämre väder. Nu är resan slut för denna gången och vi hoppar in i husbilen och åker hem.

4 reaktioner på ”Skulle bara känna med tårna om vattnet var kallt…

 1. Tack 🙂 Det har blivit många skulpturparker i år, perfekt när man vill uppleva något men inte vill komma nära andra människor i Coronatider. Ja den där första bilden är kul och tagen i rätt microsekund, där hade jag tur. 🙂

  Gilla

 2. Sista gången vi besökte Lidköping var nyåret 2019. Vi bodde på KronoCampingen och då skrev jag i min recension om dem, ”Ni är bäst på allt, Ni kan inte bli bättre”. Lidköping är en av våra bästa favoritstäder. Birgitta blev sjuk och det blev ambulans i ilfart till lasarettet, trots gångavstånd. Samma där högsta betyg till personalen på lasarettet. Det är alltid något visst med Lidköping.

  Gilla

 3. Håller med om att Lidköping har något visst. Vi var där på en onsdag som är marknadsdag på det stora torget som är Nordens största torg. Fina blomsterarrangemang bredvid det vackra gamla rådhuset med sin röda träfasad och klocktorn förskönar torget.
  Att din fru blev akut sjuk är förstås ett mindre bra minne och hoppas allt gick bra ändå.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s