Resan fortsätter…

Efter en golfrunda på fina Vesterby gk linksbana fortsatte vi till Horn.
Här stod vi ensamma igen men tyst och lugnt.
Nu har vi kommit till torget i Vimmerby.
En fin staty på torget av självaste Astrid Lindgren som sitter och skriver. En annan sak som jag uppskattade väldigt mycket var klädaffären Sandströms. Wow, vilken affär så mycket fina kläder till både herr och dam till bra priser. Det finns 11 butiker i landet men tyvärr ingen i Göteborg än.
Naturreservatet på Gränsö i Västervik är väldigt vackert.
SPA och sen vistas ute på Gränsö slotts Beach House, relax och bastu med utsikt mot Västervik, otroligt avkopplande.
Nu har vi blivit rejält hungriga och då passar det bra med en middag på Gränsö slott. Om ni ska dit kan vi rekommendera kräftsoppan som förrätt. Den var himmelskt god.
Ett besök på Ales stenar hör väl till när man är här. Helt fantastiskt att tänka sig att den är en över 1400 år gammal fornlämning. Intressant, högt över havet är man och här känner man verkligen historiens vingslag.
Vi går en bit bort mot havet från stenarna. Där är en annan typ av vingslag av mer modern sort. En av dem kom så nära där vi stod att det kändes som vi skulle trassla in oss i dess rep så vi fick ducka när den kom farande.
Kan man bli kär i en gård? Jag tror jag blev det av denna som är till salu i Kåseberga. Så otroligt charmigt på utsidan. Självklart var vi och besökte fiskeriet i Kåseberga också, gott var det!
Så otroligt häftig strand! Vi är inte på Copacabana utan på Sandhammarens strand som är flera kilometer lång med vit timglasfin sand. Flera vi pratat med säger att det är Sveriges finaste strand, det skulle inte förvåna mig. Det kändes verkligen som man var utomlands. Eftersom det bara är 15 gr. i vattnet är Thomas den enda som badar.

2 reaktioner på ”Resan fortsätter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s