Rullande polisstation

Jag har ibland undrat hur det ser ut i en polishusbil. Nu vet jag. 🙂
Vi parkerade mitt emot denna trevliga polisman som jag (Bibbi) började prata med. Både han och vi behövde göra några ärenden på husbilsfirmans verkstad vi var utanför. Lite kul att vi fick komma in och se hur det såg ut i hans rullande polisstation.
Polismannen fick ta sig en titt in i vår husbil också. Han konstaterade leende att det var en helt annan interiör än i hans tjänstebil och det var något liknande som vår husbil, han skulle vilja ha privat.
Vi har aldrig varit på så många gårdsbutiker som i år. Den ena mer fantastisk än den andra. Här Viby potatisbutik som även är känd för sina storkar med ett stort storkbo på taket. De hade en del olika grönsaker men vi rekommenderar deras Securapotatis som var riktigt god. Såg först nu att vår husbil speglar sig i deras fönster på den fint målade fasaden.
Nu ska vi åka till Hovdala trädhus som är byggt uppe bland trädkronorna. För att komma dit måste vi åka över en färist in rakt genom en kohage. Vi blir lite fundersamma när vi ser varningsskylten om tjur på bete. Vågar vi köra in där? Tänk om ilsken tjur rusar mot oss och frustande stångar husbilen?
VI åker in med ögonen på skaft men ingen ilsken tjur syns till. Det är mer av lugnet som Siesta i Bregottfabriken när vi sakta glider förbi över de blaffiga komockorna.
Jaha, så här ser alltså ett trädhus ut. En 80 m lång spång leder ut till det 140 kvm stora huset. På andra sidan finns stora fönsterpartier och en terass på 160 kvm med fin utsikt. Klart en annorlunda plats för naturnära konferens med lugn och ro.
Nu ska vi åka hem för den här gången. Google maps visar den närmaste vägen hem med husbilen men vi bestämmer oss för en något större väg, även om det blir en omväg.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s