Golftävling i Skinnarebo

26-28 juli 2019

Vi antog utmaningen och ordnade en tävling till och denna gång gick årets tävling på Skinnarebo GK strax utanför Jönköping. Efter att vi lagt ut tävlingsinfo på Facebook var den fulltecknad efter bara några timmar. Ryktet hade spridit sig. Då förstod vi hur uppskattad den förra tävlingen var och såg fram emot en ny omgång med både nya och gamla bekantskaper.

Många kom redan på torsdag med sina husbilar för att spela in sig på fredagen inför lördagens tävling. Alla drygt 20 husbilar stod i var sin halvcirkel mitt emot varandra. Med en rejäl gräsyta emellan där vi dukade upp med långbord på fredag kväll.

På lördag var det fokus på tävlingen och en del gick in för den mer än andra utan att gå in på detaljer. På kvällen gemensam middag bestående av en fantastisk grillbuffé på restaurangens veranda i solnedgången. En stor eloge till krögarna för maten. Mellan varmrätt och dessert hade vi prisutdelning med många fina priser att dela ut.

En fantastiskt lyckad helg, ja så löd många kommentarer och vi hade kanonväder varje dag. När vi på söndagen rullade hemåt började det däremot ösregna men vad gjorde det, festen var slut.

En del av första priset men missade tyvärr att ta kort på det fina prisbordet.
Här vilar inga ledsamheter.
Grillat är gott.
Här är alla husbilsgolfare som deltog utom Ulla som står bakom kameran.